Yritys

Tietoa meistä

LVI-insinööritoimisto Nuutinen Oy on heinolalainen LVI-suunnittelu- ja -konsultointipalveluja tarjoava yritys. Yrityksellä on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus LVI-suunnittelusta sekä jätevesisuunnittelusta. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kotitaloudet, kunnat, yritykset ja yhteisöt.

Toiminta-alueenamme on LVI-suunnittelun osalta koko Suomi. Jätevesisuunnittelua teemme pääasiassa Päijät-Hämeen sekä Etelä-Savon ja Kymenlaakson alueilla.

Suunnittelukohteitamme ovat olleet muun muassa omakotitalot, paritalot, rivitalot, kerrostalot, palvelutalot, hoivakodit, senioritalot, päiväkodit, liiketilat, toimistotilat, opetustilat, terveydenhuolto- ja sosiaalitilat, urheilu- ja virkistystilat, ravintolat, ammattikeittiöt, teollisuustilat, jne..

Teemme LVI-suunnittelua niin uudisrakennuksiin, kuin myös saneerauksiin ja muutostöihinkin, pienistä suuriinkin kohteisiin.

Pientalojen (esim. omakotitalot, vapaa-ajan asunnot) LVI-suunnittelut sekä jätevesisuunnittelut toteutamme ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti liki tuhannen kohteen tuomalla kokemuksella.

Kerrostalojen linjasaneeraukset ja patteriverkoston perussäätö-/tasapainotussuunnittelut sekä kiinteistön kaukolämpölaitteistojen uusimiset ovat ydinosaamisaluettamme.

Keskeiseen osaamisalueeseemme kuuluvat myös mm. hoivakotien, palvelutalojen, senioritalojen sekä päiväkotien LVI-suunnittelu.

Käytössämme on nykyaikaisimmat työkalut ja CAD-suunnitteluohjelmistot, joiden avulla suunnitelmat toteutuvat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti (3D-mallintaen).

Tarjoamme myös KVV- ja IV-työnjohtopalveluita sekä vesivirtojen mittaus- ja säätötöitä.

 

Historia

Yritys on alun perin perustettu vuonna 2009 nimellä LVI-insinööritoimisto Teemu Nuutinen. Vuonna 2018 yrityksen toimintamuoto muuttui osakeyhtiöksi ja samalla yrityksen nimi sai nykyisen muotonsa.